Barion Pixel
Skip to main content

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban a bankkártyás fizetést a Stripe elfogadórendszere biztosítja, melynek segítségével lehetőség nyílik a biztonságos, online fizetésre.

 

Mi a Stripe?

A Stripe egy digitális fizetési infrastruktúrát fejlesztő vállalat, amelyet elsősorban internetes vállalkozások, vállalatok használnak az online fizetéseik lebonyolítására.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot, a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):

  • MasterCard
  • VISA
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

Első a biztonság

A Stripe fizetési rendszere a legmagasabb szinten auditált PCI-1-es tanúsítvánnyal rendelkezik. A fizetés során megadott bankkártya adatok közvetlenül a Stripe rendszerébe kerülnek, azokat webáruházunk semmilyen formában nem látja, tárolja, vagy fér hozzájuk.

További információk a Stripe-ról (angol nyelvű oldal): stripe.com
Stripe adatvédelem, nyilatkozatok, szabályzatok

BetTEAM

Kiss Bernadett vagyok, Betti, innen a BetTEAM elnevezés :)

doTERRA vásárlói közösségünkben egymást segítjük tapasztalatainkkal, tudásunkkal, egymásra figyelésünkkel. Találkozókat, képzéseket tartunk személyesen és online formában is.

Ha már a közösségünkbe tartozó regisztrált vásárló vagy,

akkor ezen a felületen tudod megnézni azt a rengeteg előadást és oktatóanyagot, amit az évek során rögzítettünk azzal a szándékkal, hogy folyamatosan tanulhassunk belőlük, egymástól.

Hogyan tudsz hozzáférni csapattagként a videókhoz?

Kattints itt legalul a "Fiók létrehozása" linkre, majd itt add meg a nevedet, email címedet, és doTERRA ID számodat (ezzel tudom majd megnézni, hogy tényleg a csapattagunk vagy), ill. találj ki egy felhasználónevet és egy jelszót magadnak. Azonnal kapni fogsz egy emailt, amiben kattints a linkre, mert így fogok azonnal értesülni a jelentkezésedről. Jóváhagyom, és már be is tudsz lépni ugyanezen a BetTEAM felületen a megadott felhasználóneveddel és jelszóddal, és nézheted is a vidókat. Ha bármilyen problémád adódik a belépéssel, hívj nyugodtan, és segítek! (20/824-3336)

Ha még nem vagy regisztrált doTERRA vásárló, de szeretnél a közösségünkbe tartozni,

kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot akár emailben ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy telefonon 20/824-3336, és meg tudjuk beszélni, hogy mi lenne most a legideálisabb, milyen doTERRA olajokat, termékeket vásárolnál. Ezt követően te is hozzá tudsz férni majd a képzési anyagunkhoz.

Szia! Köszöntelek a BetTEAM képzési felületén!

Ezeket a videókat csak a FB VIP csoportban és kizárólag ezen a csapatunknak kialakított, jelszóval védett felületen tudjátok megnézni.

Ha bármilyen kérdésed van, gyere a FB VIP csoportunkba, és írj egy bejegyzést, majd 500-an vagyunk már a csapatban, azért is van a közösségünk, hogy segítsünk egymásnak a tapasztalatainkkal, a tudásunkkal.

Ezen a felületen az alábbi videókat találod, hogy ne kelljen sokat tekerned, csak kattints a címre, és oda fogsz ugrani a felületen.

A házipatika 10 olaja (Dr. Halász Tímea)


A házipatika 10 olaja (Pataki Edina)


A házipatika 10 olaja (Kiss Bernadett)


Érzelmi aromaterápia, érzelmi olajok


Immunerősítés illóolajokkal


Óvoda- és iskolakezdés illóolajokkal


Növényi olajok, bázisolajok


Dr. Mami kismamáknak, babáknak


doTERRA illóolajok a háztartásban


Szépségápolás esszenciákkal


doTERRA kozmetikumok, kozmetikai alapok


DIY illóolajos ajándékötletek


Női hormonális egyensúly illóolajokkal


AromaTouch technika


Kismama - baba - gyerek aromaterápia


Gyerekolajok I Kid's Collection


AromaTanoda 1.


AromaTanoda 2.


AromaTanoda 3.


Aromakémia


Aromaterápia lovaknak


Allergia kezelése illóolajokkal


Stresszoldó illóolajok


Illatok, színek és a Nő


Depresszió- és hangulatkezelés illóolajokkal


Mindent a citrusfélékről


Virágolajok 1. >> ilang-ilang, geránium, római kamilla


Virágolajok 2. >> levendula, magnólia, muskotályzsálya


Virágolajok 3. >> rózsa, jázmin, olasz szalmagyopár


Alvástámogatás illóolajokkal


A doTERRA táplálékkiegészítői


Touch kiszerelésű olajok

Bővebben

Ingyenes

Ingyenes szolgáltatásaim

Válogass az ingyenes lehetőségek közül, legyen akár egy tájékozódó online beszélgetés vagy egy személyes ill. online aromazsúr, várlak szeretettel!

Tájékozódó beszélgetés (30 perc) >>

Ha nem vagy benne biztos,

  • mit is szeretnél vásárolni,
  • mire és hogyan érdemes használni,
  • hogy működik a vásárlás,
  • mi is az aromazsúr,
  • milyen egy iTOVi mérés,
  • vagy bármilyen hasonló kérdésed van, akár telefonon 20/824-3336 vagy egy online felületen is tudunk beszélni.

Foglalj időpontot itt


Személyes aromazsúrok Békéscsabán >>

Mire számíthatsz egy személyes aromazsúromon? Négyen-öten összejövünk, és egy illóolajokkal megbolondított kávé, tea, süti mellett mesélek az olajokról, az aromaterápiáról, arról az egész világról, amit nekem jelentenek a doTERRA olajok. Mondok majd tanácsokat, hogyan is érdemes kezdeni, de ha már kicsit ismered őket, akkor is hallhatsz olyan tippeket, ötleteket, mi mindenre használhatod még őket. És beszélgetünk, kérdezhettek, vagy megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat. Ráadásként be tudlak mérni iTOVi testszkennerrel is, ha kíváncsi vagy, mely olajokra adott a legpozitívabb választ a tested.

Válassz időpontot itt


Online ingyenes aromazsúrok >>

Ha nincs lehetőséged egyik személyes illatdélutánra sem eljutni hozzám, online lehetőségek is vannak. Sajnos ebben az esetben illatolás nélkül, de az információ, én és a közösség ugyanaz lesz :) Az aromazsúrok ingyenesek, semmiféle vásárlási kötelezettséged nincs.

Válassz időpontot itt

Értesülj az aromazsúrjaimról időben!

Ha most nem jók az időpontok, de szeretnél valamikor részt venni, itt tudsz feliratkozni az ingyenes aromazsúrjaim, illatdélutánjaim értesítőjére. Amint megvannak az időpontok, küldöm majd, pontosan mikor és hol tudsz részt venni (akár online, akár személyesen).

Bővebben

Rólam

Szia! Kiss Bernadett, Betti vagyok,

 doTERRA wellness tanácsadó, tanár, coach, kedvenc területem az érzelmi aromaterápia. Abban tudok neked segíteni, hogy illóolajokkal jobban érezd magad nemcsak testileg, de lelkileg és mentálisan is. Annyi mindenre hatnak ezek az illóolajok, hogy az egész életünkbe, mindennapjainkba – akár nagyon nagy - változást is hozhatnak.

Engem a gyerekeim születésekor kezdek el érdekelni, igazából 18 éve, a lányom születésekor kezdtem el tudatosan használni az életünkben az aromaterápiát. Amit csak tudtam, megtettem, hogy minél természetesebben szülessenek, és piciként minél kevesebb vegyszerrel találkozzanak. Fokozatosan egyre többet és többet tudtam róluk, eleinte csak néhányat használtam, aztán lassanként lett egy egész kis készletem.

A húgommal családi vállalkozásként évekig csináltuk az illóolajos webshopot, ami mára eléggé átalakult, ezen az oldalon jártok most. Eredetileg magyar és néprajz szakos tanárként dolgoztam, de végül nem mentem vissza a suliba, hanem ez lett a főállásom, vállalkozóként minőségi olajokat forgalmaztam és tanítottam az aromaterápia alapjait, akkor főleg kisgyerekes édesanyáknak.

A doTERRA nekem a csúcsok csúcsa :) Sokféle olajat használtam előtte, de a doTERRAtól egyszerűen nem tudok megválni. A világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok közé tartoznak, állandó ellenőrzés alatt állnak. Engem ami annak idején megfogott a cég hozzáállásában, szemléletében, az az, hogy mindig hangsúlyozzák, hogy „ott vagyunk a forrásnál”. Vagyis nem közvetítőkön keresztül vásárolnak bizonytalan eredetű olajokat, hanem ott vannak a termesztésnél, beszerzésnél és az esszenciák kinyerését is felügyelik. Együttműködnek orvosokkal, kórházakkal, tudósokkal, tudományos tanácsadó testülete a minőség egyik biztosítéka. Szenvedélyesen és elkötelezetten alakítják azt a szemléletmódot, hogy a családokba eljuthassanak a Föld ajándékai, a doTERRA olajai. Amelyek kedvező hatással vannak testünk minden egyes sejtjére, és ami nekem a legizgalmasabb, az érzelmeinkre is – az egész életminőségükre.

Na de mivel is kezdd?

Informálódj!

Én segítek belelátni egy kicsit jobban az illóolajok világába, olvasgass a blogon: többszáz cikk gyűlt már össze az elmúlt évek alatt.

Ismerd meg a doTERRA fantasztikus olajait!

Mindenképpen azt tanácsolom, gyere el egy aromazsúrra vagy csak külön akár hozzám, próbálgasd ki, szagolgasd végig, vegyél részt egy illatdélutánon >>>

Kérj tőlem egy iTOVi mérést!

Vagy gyere el egy iTOVi mérésre, ahol megtudod, mely olajokra reagál a szervezeted a legpozitívabban, mi az, ami neked most a legjobban segíthet, és milyen területeken >>>

Nézegesd át a termékeket!

Ha megnéznéd a termékeket, mi mindent kínál a doTERRA, ide kattintva tudsz körbenézni a webshopban >>>

Ha szeretnéd, hogy a segítőd legyek, beszéljünk!

doTERRA wellness tanácsadóként a vásárlási rendszer lehetővé teszi neked, hogy legyen egy segítséged, egy tanácsadód, akihez bármikor fordulhatsz a kérdéseiddel. Vagyis ha általam találkoztál a doTERRAval és leszel regisztrált doTERRA vásárló, akkor én fogok neked segíteni. Ha erről többet tudnál, vagy már elhatároztad, hogy szeretnél valamit vásárolni, hívj vagy beszéljünk a részletekről mindenképpen, és küldöm neked hozzá a pontos információkat.

Akár telefonon is elérsz 20/824-3336 vagy foglalj egy időpontot egy online beszélgetésre nálam.

Ismerd meg vásárlói közösségünket!

Ráadásul egy egész csapat felhasználó, a BetTEAM tagjai, és további szakemberei is tudnak egyes esetekben még segíteni, saját előadásainkon, képzéseinken, találkozóinkon megosztjuk egymással a tapasztalatainkat és képezzük magunkat tovább az aromaterápia különböző területein.

Foglalj le egy ingyenes tájékozódó beszélgetést nálam (30 perc)

Ha nem vagy benne biztos,

  • mit is szeretnél vásárolni,
  • mire és hogyan érdemes használni,
  • hogy működik a vásárlás,
  • mi is az aromazsúr,
  • milyen egy iTOVi mérés,
  • vagy bármilyen hasonló kérdésed van, akár telefonon vagy egy online felületen is tudunk beszélni.

Hívj telefonon 20/824-3336, visszahívlak, vagy ha úgy egyszerűbb, online is tudsz időpontot foglalni nálam egy ingyenes beszélgetésre, az alábbi időpontokból tudsz választani, és ugyanitt is tudod lefoglalni, amelyik megfelelő neked.

Foglalj időpontot itt

Bővebben