Aromaterápia otthon - lépésről lépésre

Aromaterápia otthon -
lépésről lépésre
ingyenes e-mail tanfolyam >>>

Te is szeretnél jutalékot kapni az általad hozott vásárlók után?


WEBOLDALT, HÍRPORTÁLT, BLOGOT működtetsz sok-sok látogatóval? Ki tudsz tenni egy bannert a weboldaladra? Írnál az illóolajokról, az aromaterápiáról egy-egy bejegyzést? Kiküldenéd a feliratkozóidnak hírlevélben?

Akkor partnerprogramunk lesz számodra a megfelelő lehetőség.
 

Illóolajok.hu Partnerprogram


Kedves Aromaterápia Rajongó!

Örülök, hogy érdekelnek az Illóolajok.hu partnerprogramjának részletei. Ha már rendelkezel működő és tartalommal feltöltött weboldallal / bloggal, és úgy gondolod, hogy olvasóidat érdekelhetik a termékeink, akkor érdemes kihasználnod a partnerprogramunk kínálta pénzkereseti lehetőséget!

A weboldaladról az Illóolajok.hu webáruházba irányított látogatók vásárlásai után 5 % jutalékot fizetünk Neked. (Jutalékot csak számlaképes partnereknek tudunk kifizetni. Magánszemélyek az összegyűjtött jutalék értékét a weboldalunkon vásárolhatják le.)


Hogyan jutnak el a látogatóid az oldalunkra?

Kitehetsz az oldaladra képes vagy szöveges bannert, ha vannak feliratkozóid, akkor hírlevélben hívhatod fel a figyelmüket ezekre a receptekre és termékekre. Mi minden esetben készen adjuk neked a bannereket, a szövegeket, a hírleveleket. Mindegyikből többfélét, hogy a Te stílusodnak megfelelőt választhasd ki.


Mi is ez a partnerprogram és hogyan működik?

A partnerprogram keretében kapsz egy egyedi azonosítóval ellátott linket. Ezt a linket kell majd elhelyezned weboldaladon (képes vagy szöveges hirdetés formájában). Ha valaki erre a linkre kattint, akkor eljut az Illóolajok.hu weboldalra. Amennyiben az oldaladról érkezett látogató 30 napon belül vásárol is webáruházunkban, akkor minden teljesült vásárlás értékéből 5 % jutalékot adunk.

Neked nem kell termékeket vásárolnod, postáznod, csak az olvasóid figyelmét irányítsd ránk, és mi mindent elintézünk. Ráadásul egy admin felületen folyamatosan figyelemmel tudod kísérni, hányan kattintottak a hirdetéseidből az oldalunkra, ezen belül hányan vásároltak, és ebből mennyi a Te jutalékod.


Hogyan és miért fognak az olvasóid nálunk vásárolni?

Rengeteg lehetőséged van arra, hogy látogatóidat vásárlásra ösztönözd. Egy témába vágó cikk esetében (pl. illóolajokról, aromaterápiáról, parfümökről stb.) is írhatsz rólunk vagy kiteheted a cikk végére a bannered. A weboldaladon több helyre is kihelyezheted az egyedi azonosítóval ellátott linket, így még nagyobb eséllyel fognak vásárolni látogatóid.

De mi is szívesen küldünk Neked egy előre megírt hírlevelet vagy hírlevél sorozatot az illóolajokról, az aromaterápiáról, így már csak annyi a dolgod, hogy a cikkedben, hírleveledben helyezd el az egyedi azonosítóval ellátott linket és az érdeklődő közvetlenül a webáruházunkba jut.


Admin felület használata

A regisztrációt követően elküldjük az admin felülethez tartozó felhasználónevedet és saját jelszavadat, majd megmutatjuk, hogy tudod megnézni a statisztikádat, hogy hányan kattintottak az oldaladról a miénkre, illetve történt-e vásárlás. A Te felületedet az adatokkal más partner nem látja.


Bannerek, szöveges hirdetések

Ezután a lehetséges hirdetésvariációk közül kiválasztod a neked legmegfelelőbbeket, és már csak el kell helyezned a kiválasztottakat az oldaladon, amelyhez minden esetben technikai segítséget nyújtunk.

Bannerek (képes) és szöveges hirdetések – ezekben el van rejtve a kódod, ami alapján a rendszer be tudja azonosítani a tőled érkező látogatókat és vásárlókat.

Tapasztalatunk szerint a legnagyobb forgalmat, így a legjelentősebb jutalékot azok érik el, akik a kettőt egyszerre vagy váltogatva használják.


Videós segítség

Készítettünk Neked útmutató videókat, melyben részletesen megmutatjuk, hogyan tudsz belépni a fiókodba, hogyan tudod a weboldaladra beilleszteni a bannereket és szöveges hirdetéseket, valamint hogyan tudod megnézni a statisztikádat, elért jutalékaidat.

A videós segítséghez katt ide >>>


A jutalékok és kifizetésük

Az általad összegyűjtött jutalékok számla ellenében, banki átutalással kerülnek kifizetésre. A jutalék mindig akkor kerül kifizetésre, ha az egyes vásárlások utáni jutalékok összege eléri az 5.000 forintot. A jóváírt jutalékok nem vesznek el, így akkor sem kell aggódnod, ha a kifizetéshez szükséges összeg lassabban gyűlik össze. Csak az e-mailben visszaigazolt és teljesített vásárlások után indul meg a jutalékok számítása.


Regisztráció partnerprogramunkba

A partnerprogramhoz történő csatlakozás ingyenes. Amennyiben szeretnél csatlakozni programunkhoz, töltsd ki az alábbi űrlapot. Egy-két nap múlva visszajelzünk Neked, hogy elfogadtuk-e a jelentkezésedet. Egy válaszlevélben igazoljuk vissza, majd hagyjuk jóvá a jelentkezésedet. Ezzel együtt elküldjük a partnerprogram szerződést is, amelyet majd olvass át figyelmesen. A kölcsönös elfogadását és aláírását követően minden teljesült vásárlás után, amit az oldaladról indult látogató tesz webáruházunkban, 5% jutalékban részesülsz.


Klikk ide:  SZERETNÉK JELENTKEZNI A PARTNERPROGRAMBA


Ha kérdésed van partnerprogramunkkal kapcsolatban, akkor írj nekünk az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre és készséggel segítünk!

Üdvözlettel:

Betti és Angi

Betti és Angi

Kiss Bernadett és Angéla
www.illoolajok.hu

20/824-3336