Aromaterápia otthon - lépésről lépésre

Aromaterápia otthon -
lépésről lépésre
ingyenes e-mail tanfolyam >>>

Illóolajok adagolása krémekbe

Azt szeretnem meg kérdezni, hogy pl. a levendula illóolajat ugyanúgy használhatjuk krémekben vagy olajokban, mint mondjuk a sheavajba vagy a jojobaolajba, amit a bőrünkre kenhetünk? Vagy a geránium illóolaj, citromos eucalyptust használhatjuk, mondjuk grapaseed olajba?

Hány csepp kell bele, ha lehet így alkalmazni? Száraz bőrre ezek jók-e egyáltalán? És külsőre alkalmazhatóak, vagy csak légfrissítőként, ugyanis a napokban ezeket kaptam, de előbb többet szeretnék róluk tudni.

Revitalizáló arcbalzsam

Tegyél 100 ml sheavajat egy edénybe, majd melegíts alatta egy másik edényben vizet. (Ha kevesebbre van szükséged, vagy csak kipróbálnád, arányosan mindenből kevesebbet adagolj.) Olvaszd fel úgy, hogy figyelj arra, hogy ne hevítsd túl.

Vízhiányos, száraz bőrre

Nekem is vízhiányos a bőröm és szeretnék krémet készíteni. Én sheavajas, mandulaolajas alapra gondoltam és cseppentenék bele illóolajat...de nem tudom mit. Van javaslatotok, illetve szerintetek jó lenne így arckrémet készíteni?

Arckrém recept vízhiányos bőrre

Vízhiányos a bőröm és szeretnék krémet készíteni.Én sheavajas,mandulaolajas alapra gondoltam és cseppentenék bele illóolajat...de nem tudom mit. Van javaslatotok, illetve szerintetek jó lenne így arckrémet készíteni.